AD mehanika poduzeće za trgovinu i usluge | Ovlašteni STIHL trgovac

Škare za živicu

Škare za živicu

ŠIŠANJE ŽIVICE UZ POTVRĐENU STIHL KVALITETU

Bilo da se radi o održavanju parkova i krajolika ili privatnom vrtu: profesionalci kao i hobi  vrtlari cijene sofisticiranu tehnologiju i performanse STIHL škara za živicu – rez po rez.

oBLIKOVANJE ŽIVICE I UREĐIVANJE UKRASNOG GRMLJA NIKAD JEDNOSTAVNIJE UZ STIHL ŠKARE

U velikom asortimanu STIHL škara za živicu pronaći ćete pravi alat za svaku primjenu, bez obzira kakav je učinak ili duljina rezanja potrebna, ili o kojoj se vrsti grmlja radi. Za živice i grmlje u vrhunskoj formi potrebni su vam pomoćnici na koje se možete osloniti. STIHL škare za živicu i oblikovanje grmlja oduševljavaju dobro promišljenom opremom, jednostavnim rukovanjem i izvrsnim performansama: za horizontalne ili vertikalne rezove kao i za sve druge zadatke.

UREĐIVANJE ŽIVICE, ŠIŠANJE I ODRŽAVANJE UKRASNOG GRMLJA

Kako bi živica rasla gusto i ravnomjerno, potrebno je sveobuhvatno obrezivanje provoditi barem jednom godišnje. Imajte na umu da se živica zimi mora jako orezati: s jedne strane jer tada grane još nisu počele rasti, a s druge strane jer se u toplom razdoblju ptice gnijezde u živici. Oblikovanju i izradi ispravne forme, s druge strane, može se pristupiti s pažnjom tijekom cijele godine. Prije podrezivanja živice provjerite ima li gnijezda u lišću. Ako je tako, jednostavno premjestite zeleno održavanje na kasniji datum.

RADNI OPSEG PRODULJUJETE SA STIHL ŠKARAMA ZA ŠIŠANJE ŽIVICE

Kada je riječ o šišanju posebno širokih ili visokih grmova i živica, preporučaju se STIHL škare za živicu. Njihova produljena osovina daje vam dodatni doseg, a STIHL škare za živicu također su opremljene prilagodljivim zglobom na prigonu reznog alata. To znači da uvijek možete podesiti kut dvostrano brušenih noževa tako da dobijete čiste rezove i da rad bude jednostavan. Na taj se način vaš alat uvijek prilagođava vašim zahtjevima, bilo u vrtu ili u uređenju okoliša.

BENZINSKI, AKUMULATORSKI ILI ELEKTRIČNI POGON?

Svaki STIHL pogon ima svoje posebne prednosti – ovisno o poslu koji treba obaviti. Stoga prije kupnje pažljivo proučite svoje specifične potrebe kako biste bili sigurni koji je praktični pomoćnik posebno prikladan za vaše potrebe. Uz STIHL škare za živicu, imate izbor između tri različite vrste pogona: Sa svojim snažnim performansama, naši alati na benzinski pogon su podesni za profesionalno šišanje dugih, gustih živica. Snažne benzinske škare za živicu jednostavne su i ugodne za korištenje u svakoj situaciji. Uz višenamjensku ručku, to osiguravaju posebno lagani motor i mjenjač.
Akumulatorske škare za živicu posebno su tihe, jednostavne za korištenje i moćne u smislu učinka rezanja. Sa svojom niskom razinom buke, idealne su za zadatke u blizini kuće ili rad u područjima osjetljivim na buku kao što su stambeni kompleksi, bolnice, igrališta ili sportski i parkovni objekti. Kada radite oko kuće, koristite električne škare za živicu, s kojima možete dovesti svoje grmlje i živice u željeni oblik bez dolijevanja goriva ili punjenja baterije.